Reusim de fiecare data sa cream ceva inedit. De exemplu aceste minunate carti de vizita FOLIO in nuante de rosu intens, auriu elegant si argintiu perlat realizate pe carton negru mat MULTISTRAT.

Totul a inceput prin indecizia unei cliente cu privire la culoarea finisajului de lux FOLIO. In final a ales cele 3 culori metalice pentru aplicarea textului.FOLIO presupune aplicarea unei folii metalice de orice culoare (rosu,argintiu,auriu,verde,albastru,portocaliu,roz etc.) pe suprafata cartonului mat. Finisajul este aplicat pe ambele suprafete ale cartonului. Pentru ca apreciem lucrul bine facut si grija pentru detaliu, alegem sa prelucram manual atat aplicarea foliei metalice cat si cartonul Multistrat. Cartonul multistrat s-a realizat prin lipirea a 2 cartoane mate de culoare neagra cu o textura fina, mata. Cartonul este gros, insa nu exagerat, completeaza ansamblul de finisaje ce alcatuiesc o carte de vizita eleganta.

Multistratul mat ajuta la evidentierea finisajului de lux FOLIO, iar culorile metalice aduc o nota de rafinament cartii de vizita.
Folio poate avea orice culoare doriti dvs., insa va sfatuim sa il folositi in combinatie cu cartonul mat pentru un aspect cat mai impresionant.

 

Comanda de 300 de bucati de carti de vizita a fost realizata in 24 de ore de la stabilirea modelului dorit. Dupa finalizarea lor au fost livrate imediat.

Pentru preturi si alte informatii va rugam accesati pagina: Carti de vizita FOLIO