O comanda de carti de vizita deosebita prin executia dificila datorita imbinarii elemtentelor de folio cu cele de print UV.

LuxuryCards lanseaza un nou tip de carti de vizita – Carti de vizita cu NFC. Near Field Communication

Carti de vizita de lux realizate cu folie reflexiva

Un set de carti de vizita care au fost o adevarata provocare in productie. Clientul a dorit ca tot spatele sa fie folio reflexiv si logo-ul cu negru.

Carti de vizita de lux din carton colorat cu folio in relief

Lansam un nou produse marca LuxuryCards – carti de vizita cu folio in relief, tiparit digital direct reliefat fara matrite.

Carti de vizita realizate in regim de urgenta, realizata exceptional de bine tinand cont de numarul de finisaje pentru care s-a optat.

Inceputul a fost culoare cartonului, un mov inchis, multistrat pe care s-a aplicat cantul vopsit auriu.

Efectul de pudra aurie a fost realizat prin aplicare folio cu matrita de magneziu prin presare la cald.

Carti de vizita de lux din carton colorat in masa VERDE

Simplitatea este cheie in orice design pentru carti de vizita la fel cum si alegerea finsajelor pentru ele este chiar mai importanta.

Care este diferenta intra cartile de vizita tiparite negre si cele din carton negru colorat in masa?

Probabil cel mai concret exemplu care sa arate diferenta intre cele doua modalitati de a face aceeasi carte de vizita este in imaginile de mai  sus.

Noile carti de vizita NFC acum disponibile si pe material negru colorat in masa.

Pe scurt – este un card digital negru (cu tehnologie NFC) care prin apropiere de telefon va transfera datele de pe cartea de vizita in telefon.
Aveti nevoie doar de o singură bucată pe care o puteti folosi nelimitat.

În era digitală în care tehnologia și mediul online domină, unele elemente tradiționale, precum cărțile de vizită, își păstrează valoarea și relevanța. Cu toate că suntem conectați în permanență la lumea virtuală, cartea de vizită de lux rămâne un instrument esențial în construirea și consolidarea relațiilor de afaceri. Descoperiți împreună cu noi de ce eleganța și atenția la detalii în cartea de vizită pot face o diferență semnificativă în lumea afacerilor moderne.

Cărțile de vizita din plastic semitransparent sunt pentru cei care cauta un aspect modern al cartii de vizita dar si un produs de calitate inovativ.

Un set de carti de vizita realizate pentru un hotel. Specificatiile cartilor de vizita au fost simple dar destul de dificit de realizat: carton negru, text cu auriu, logo in relief color si efect de marmura, discret, pe fundalul cartonului.

Un element de eleganta pentru orice carte de vizita este deboss-ul. Cunoscut si ca timbu sec acest finisaj presupune presarea in carton a unor elemente fara a aplica culoare. Cartile dvs. de vizita vor iesi in evidenta in orice intalnire de afaceri.