Realizate in finisaje de LUX, cartile de vizita embosate aduc eleganta prezentarii clientului.

Prin Emboss intelegem print in relief, adica procedeul prin care echipamentul digital aplica in acelasi loc mai multe straturi de cerneala. Efectul este minunat, iar contrastul dintre suprafete este puternic nuantat si gadila pana si cele mai pretentioase simturi tactile. Finisajul este aplicat pe cartonul Multistrat, format din 2 cartoane albe, cu textura mata, lipite manual, cu grija pentru un rezultat cat mai bun. Cartonul ajunge la o greutate de 700 g/mp, o greutate ce faciliteaza rezistenta in timp a cartonului, deci a cartii de vizita. Datorita tehnologiei laser, detaliile logo-ului cat si textul sunt foarte bine definite, iar cernelurile pe care le folosim au o intensitate ridicata a culorii si devin foarte rezistente la uzura, in urma uscarii cu lampile UV.

Rezultatul este o carte de vizita completa, avand un puternic constrast tactil dintre print si cartonul fin, culori vii si rezistenta indelungata. Clientului i se indeplineste dorinta, iar noi primim satisfactia cuvenita.

Cartile de vizita au fost gata in scurt timp de la primirea comenzii si livrate imediat. Pentru detalii va rugam consultati paginile: Multistrat si Print in relief