Carti de vizita realizate in finisaje de Lux marca Luxury Cards. Folio auriu in contrast cu suprafata mata a cartonului negru, rezulta un frumos ansamblu de nuante si note rafinate.

Incepand de la alegerea cartonului, pana la livrarea comenzii, suntem atenti la tot ce facem. Astfel alegem sa lucram manual finisajele care necesita minutiozitate, precum si aplicarea  Folio. Procesul consta in crearea unei matrite ce urmeaza a fi aplicata pe cartonul ales. Aplicarea prin presare nu afecteaza in niciun fel suprafetele nedestinate foliei, rezultatul fiind unul bine conturat si lipsit de pete. Folio poate avea orice culoare doriti dvs., de la auriu pana la albastru, argintiu, verde, nu exista limita in alegerea culorii. Daca va simtit nehotarat in privinta alegerii, ne puteti contacta pentru a stabili o intalnire la sediu pentru o discutie, un sfat etc.

Cartonul utilizat de serviciile noastre garanteaza calitate de durata. Fie ca este multistrat sau simplu, pe carton sunt imprimate, aplicate sau printate diferitele informatii ale clientului. Pe cartonul de 350 g/mp cu o suprafat mata, catifelata am aplicat cu maini delicate folia metalica, insa logo-ul era necesar sa fie imprimat laser, pentru evidentierea culorilor si detaliilor continute. Astfel avem un logo printat usor in relief, cu culori intense si foarte rezistente in timp la uzura.

Intre auriul metalic si suprafata mata a cartonului se creaza un frumos contrast care este menit sa atraga gusturi fine.

Cele 200 de carti de vizita au fost realizate in 24 de ore de la primirea comenzii si livrate imediat dupa.

Pentru informatii suplimentare va rugam consultati pagina dedicata: FOLIO