Cartonul Multistrat impresioneaza prin rezistenta si varietatea de culori posibile pentru realizarea lui.

Astazi am realizat un model de carti de vizita inedit – Multistrat de culoare Blue Navy in 2 straturi, cu finisaj de lux Lacuire Selectiva. Incepand de la alegerea cartonului pana la livrarea cartilor de vizita, avem grija ca totul sa indeplineasca cerintele clientului si principiile noastre. Cartonul ales are o nuanta de albastru inchis, o textura mata si catifeltata. Multistratul, format din 2 straturi ale unui carton de aceeasi culoare, ajunge la o greutate de 700 g/mp, fapt ce sporeste rezistenta cartii de vizita. Pentru un rezultat cat mai bun, multistratul este realizat manual.

Dupa lipirea si taierea cartonului, cartile de vizita au fost introduse intr-un echipament digital, pentru impimarea textului si logo-ului. Informatiile de contact ale clientului au fost imprimate cu cerneala alba, care, impreuna cu lampile UV, patrunde in structura cartonului, rezultatul fiind greu de indepartat. Textul, imprimat usor in relief pe suprafata mata a cartonului, realizeaza un delicat contrast dintre suprafete. ce devine placut la atingere.

Urmeaza logo-ul, aplicat in finisaj de lux – Lac Selectiv. Pentru inceput, logo-ul este imprimat cu cerneala aurie, peste care a fost aplicat, in mai multe straturi, lacul transparent, pentru crearea efectului dorit. Cerneala aurie cu lacul selectiv constrasteaza puternic cu suprafata mata a cartonului de culoare inchisa, astfel se creaza un minunat efect vizual si tactil.

Pentru mai mutle informatii va rugam accesati: Carti de vizita – Carton Multistrat, Carti de vizita – Lac selectiv.