Pornind de la idei simple, se pot realiza cele mai minunate lucruri. Avem exemplul unei cliente, care in urma unei intalniri la sediu, a ales sa faca un model de carte de vizita minunat, optand pentru finisajele de lux : Lacuire selectiva si Multistrat.

Incepand de la carton pana la livrarea comenzii, nimic nu e intamplator. Astfel, pornim de la alegerea cartoanelor care urmeaza sa devina Multistrat: cartonul alb cu o greutate de 350 g/mp, avand o textura usor lucioasa si cel negru, cu o greutate de 350 g/mp si textura mata. Pe cartonul alb este printata imaginea, folosind culori vii, intense. Pentru a da un aspect de “poza” imaginii, s-a aplicat o plastifiere lucioasa cartonului. Trebuie adaugat faptul ca plastifierea ajuta si la protejarea cartonului, culorilor.  Dupa printare, cele 2 cartoane au fost lipite manual, pentru realizarea Multistratului, devine, astfel, un carton de 700 g/mp. Nu este exagerat, garanteaza rezistenta indelungata a cartii de vizita.

Dupa lipire, cartonul negru a fost supus imprimarii cu laser a echipamentului nostru digital, pentru adaugarea informatiilor de contact ale clientei. Aplicam lacul selectiv peste o suprafata mata, rezultatul este elegant si subtil, deopotriva. Lacuire selectiva inseamna aplicarea unui lac special, transparent doar pe elementele indicate de dvs.

Finisajele de Lux aplicate cu atentie si interes alcatuiesc o carte de vizita rezistenta, cu note rafinate si elegante.

Cele 300 de carti de vizita au fost gata in 24h de la stabilirea modelului.

Pentru alte detaliicva rugam consultati: Lac selectiv si Multistrat.