De curand am realizat o comanda de carti de vizita de PREMIUM in finisaje de lux marca serviciului Luxury Cards.

Multistratul consta in lipirea manuala a 2 cartoane de aceeasi culoare – negru mat – care faciliteaza rezistenta in timp a cartonului la uzura si completeaza o carte de vizita completa – rezistenta si eleganta.

Cantul vopsit si FOLIO auriu aplicate pe cartonul mat negru, cu o textura catifelata, completeaza rafinamentul cartii de vizita. Ceea ce impresioneaza la prima atingere sunt informatiile de contact ale clientului, printate in relief cu cerneala alba, procedeu ce presupune aplicarea cernelei in mai multe straturi pentru crearea efectului dorit. Cerneala capata o reizistenta ridicata in urma utilizarii lampilor UV, iar culoarea ramana intensa pentru mult timp.

Logo-ul auriu de pe verso este aplicat in finisaj de lux FOLIO, care presupune crearea unei matrite speciale peste care se aplica folie de culoare metalica – auriu, argintiu, albastru, verde, portocaliu, rosu etc. – aceasta aplicandu-se prin presare pe cartonul dorit. Cartonul negru mat resuseste sa evidentieze detaliul metalic auriu, rezultand un logo bine definit si elegant.

Cantul vopsit in aceeasi culoare metalica aurie, aduce un plus de eleganta cartii de vizita, contureaza perfect cantul multistrat.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati paginile dedicate: Multistrat, FOLIO, Print in relief si Cant vopsit.