Cand vine vorba de lucruri speciale, nu exista limite in imaginatie.
Clientul nostru a dorit ceva unic. Astfel, am realizat un model inedit al cartii de vizita. Avand o forma diferita, un plus de eleganta prin Lacuirea Selectiva si o suprafata mata a cartonului Multistrat negru, cartea de vizita face parte din portofoliul serviciilor Luxury Cards.
Am inceput prin alegerea cartonului – negru mat – pe care l-am transformat intr-un minunat multistrat foarte rezistent. Acesta este format din 3 cartoane, deci 3 straturi, lipite manual, pentru un rezultat cat mai bun. Cartonul ajunge la o greutate de 800 g/mp. o greutate pe care nu o poti trece cu vederea, insa si rezistenta cartonului este pe masura, de durata. Dupa realizarea multistratului, cartonul a fost taiat pe contur la forma speciala, ceea ce inseamna un mic dreptunghi de dimensiunile 30 x 70 mm. Bucatile de carton au fost introduse, pe rand, in echipamentul digital pentru aplicarea lacului selectiv.
Prin lacuire selectiva intelegem aplicarea selectiva a unui lac special, doar pe elementele indicate de dvs. Aplicat pe suprafata mata a cartonului, lacul are un efect deosebit, elegant. Detaliile sunt imprimate usor in relief, contrastul este placut simtului tactil. Datorita lampilor UV, folosite in proces, cerneala patrunde in carton, rezistand mult timp la zgarieturi.
Cartile de vizita au o nota de rafinament, iar forma speciala recomanda cele mai fine gusturi.

Cele 300 de carti de vizita au fost realizate in 2 zile de la primirea comenzii. Pentru alte detalii va rugam consultati paginile : Multistrat, Lacuire Selectiva.