Incepand de la cartonul Multistrat pana la aplicarea finisajelor de lux: Lac Selectiv si Cant Vopsit, cartile de vizita prezinta detalii elegante ce reusesc sa impresioneze inca de la prima atingere.

Multistratul este creat prin lipirea manuala a 2 cartoane speciale de aceeasi culoare – negru cu textura catifelata – sporind astfel rezistenta in timp a cartonului si cartii de vizita. Se ajunge la o greutate considerabila, insa grosimea cartonului ajuta la evidentierea cantului vopsit. Informatiile de contact ale clientului au fost imprimate cu cerneala alba si ciclam, culori ce isi pastreaza intensitatea mult timp dupa imprimare. Cernelurile patrund in structura cartonului cu ajutorul lampilor UV utilizate in timpul procesului.

Logo-ul si textul de pe verso au fost imprimate selectiv cu lac lucios, ceea ce aduce o nota de unicitate cartii de vizita. Lacuirea selectiva presupune aplicaera unui lac special, lucios, doar pe elementele indicate de client. Lacul este aplicat usor in relief, astfel se creaza un minunat constrast tactil. Aplicarea acestuia pe cartonul mat pare sa fie cea mai buna alegere, datorita constrastului de suprafete. Urmeaza vopsirea cantului in culoarea ciclam, ce defineste perfect conturul cartii de vizita.  Rezultatul este o carte de vizita deosebita, ce indeplineste dorinta de a impresiona prin detalii fine.

Cele 200 de carti de vizira au fost realizate in 5 ore de la primirea comenzii si  livrate imediat.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati paginile dedicate: Multistrat, Lac selectiv, Cant vopsit.