Minunate carti de vizita realizate pe carton Multistrat – carton albastru sidefat si alb texturat – finisate in detalii luxoase marca Luxury Cards.

Cartonul Multistrat este format prin lipirea manuala a celor 2 cartoane speciale – albastru sidefat si alb texturat – care ajung la o greutate considerabila, insa optima pentru eleganta dorita. Dupa taierea cartonului la forma finita urmeaza aplicarea finisajelor Emboss si Letterpress.

Pe verso (carton sidefat) a fost aplicat logo-ul prin Embosare, procedeu ce presupune presarea din spate a elementului dorit. Se foloseste o matrita special creata pentru ficare model in parte, aceasta nu afecteaza in niciun fel restul suprafetei cartonului. Efectul este deosebit si foarte placut la atingere.
Pentru a desavarsi eleganta cartii de vizita, informatiile de contact ale clientului de pe cartonul alb texturat au fost aplicate prin finisaj de lux Letterpress. Acest procedeu presupune in acelasi timp presarea unei matrite create special pentru acest model, dar si aplicarea culorii dorite – gri si rosu.
Contrastul subtil dintre suprafete si ansamblul deosebit de culori alese fac din aceste carti de vizita un adevarat reprezentat al elegantei si gustului fin.

Cele 300 de carti de vizita au fost realizat ein tipografia noastra in scurt timp de la primirea comenzii.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati paginile: Multistrat, Letterpress si Emboss