Dupa cum spune si sloganul nostru, luxul se afla in detalii. Nu este un secret faptul ca multi dintre noi prefera lucrurile frumoase si de calitate. Suntem incantati de rezultate deosebite, de exemplu am avut o comanda de carti de vizita pe carton MULTISTRAT negru mat cu FOLIO argintiu.

Cartile sunt foarte interesante, aspectul atrage usor privirile si incanta simtul tactil.

Clientul a dorit un carton putin mai gros decat cel obisnuit, asa ca i-am propus cartonul Multistrat. Multistratul avea sa fie format din 2 cartoane negre cu textura mata, usor striata cu o greutate de 350 g/mp, ajungandu-se la un carton de 700 g/mp. Cartonul este gros, insa nu depaseste un card bancar. Lipirea s-a efectuat manual, pentru ca ne place sa facem totul implicand precizie si atentie. Dupa taierea cartonului la forma dorita, am trecut la aplicarea finsajului de lux FOLIO si printarea in relief a informatiilor de contact.

FOLIO este considerat de multi un finisaj de LUX, datorita faptului ca necesita aplicare manuala. Nu ne grabim, vrem ca rezultatul sa fie unul calitativ si de durata. Procesul presupune aplicarea manuala prin presare a unei folii metalice (argintiu, auriu, rosu, albastru, verde etc.) doar pe elementele indicate de client – in cazul de fata doar pe logo. Rezultatul este incantator atat vizual cat si tactil, cartonul mat evidentiaza stralucirea foliei argintii.

Pe urma am  inceput imprimarea informatiilor de contact pe suportul unui echipament special, capabil sa imprime in rezolutii foarte mari. Cernelurile folosite in proces sunt foarte rezistente la uzura, chiar si la zgarieturi. Elementele sunt printate usor in relief, ceea ce aduce un plus de eleganta aspectului.

Rezultatul este minunat, folio argintiu in constrast cu cartonul mat si printul in relief desavarsesc un produs marca Luxury Cards, unde se pune accent pe finete, eleganta si stil. Cartile au fost gata in 24 de ore de la primirea comenzii si livrate imediat dupa terminarea lucrarii.

Pentru alte detalii, va rugam accesati paginile dedicate:  Multistrat si Folio.