Printre multele activitati zilnice, exista timpul acordat tie, omului care stie ce vrea.

Nu demult, cartile de vizita erau un accesoriu facultativ, dar lucrurile au evoluat. Din ce in ce mai multe persoane constientizeaza faptul ca este mult mai simplu sa te recomanzi prin intermediul unei carti de vizita. Aceasta bucatica de carton vine in ajutorul multora dintre noi. Astfel creste si numarul de idei, modele si dorinta de a fi unic.

Aprecierea luxului in detalii atrage gusturi rafinate, astfel clientul nostru “Black Exclusive” a optat pentru serviciile complete Luxury Cards pentru realizarea cartilor de vizita MULTISTRAT negru.

Spre deosebire de cartonul obisnuit, cartonul Multistrat este mult mai rezistent. Se formeaza prin lipirea manuala a 2 cartoane de 350 g/mp, astfel se ajunge la o greutate de 700 g/mp, destul de gros, insa nu exagerat. Cartonul este negru, cu o textura mata, catifelata, peste care se vor imprima informatiile de contact in finisajele de lux: Print in Relief si Lac Selectiv.

Pe fata sunt imprimate in relief cu cerneala alba logo-ul si sloganul firmei. Folosim cerneluri speciale, uscate cu lampi UV in timpul procesului de imprimare, astfel rezultatul este unul catifelat, fin, lipsit de pete, bule de aer etc. Pe verso sunt aplicate prin lacuire selectiva detaliile de contact ale clientului. Lac selectiv inseamna aplicarea unui lac transparent pe elementele dorite, efectul este mai evident aplicat pe suprafata mata a unui carton de culoare inchisa.

Prin aplicarea in relief a printului se obtine un puternic constrast tactil care devine foare placut la atingere, iar lacul selectiv completeaza ansamblul de finisaje de lux. Rezultatul este minunat, cartile de vizita impun o atitudine eleganta prin simplitate si detaliu.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati paginile : Multistrat, Lac Selectiv si Print in relief.