Oferind servicii complete, Luxury Cards garanteaza calitate si grija in tot ceea ce face, astfel alegem sa prelucram manual cartonul Multistrat.
Pornind de la modelul clientului, am realizat o comanda de carti de vizita minunata. Multistratul confera incredere si asigura aspectul impresionant ce se apropie de cel al unui card bancar. .Cele 2 cartoane negre, lipite cu atentie si presate, ajung la o greutate de 700 g/mp. Dupa realizarea Multistratului, a inceput taierea cartonului la forma dorita. Procesul a durat mai putin de 20 de minute datorita noii ghilotine programabile achizitionate de curand – elimina eroarea umana.
Taiate perfect, bucatile de carton aveau sa fie imprimate la o rezolutie foarte mare pe un echipament digital tip flatbed.
Printul in relief sau Emboss-ul este considerat finisaj de Lux datorita efectului deosebit creat prin aplicarea lui. Procesul consta in aplicarea mai multor straturi de cerneala in acelasi loc. Cernelurile folosite in proces au culori intense si sunt foarte rezistente la zgarieturi. Textul de pe ambele suprafete ale cartilor de vizita este imprimat cu alb, respectiv ciclame, culori ce ies imediat in evidenta. Constrastul este puternic, insa nu exagerat, clientul a realizat o combinatie armonioasa de culori.
“The Dots Effect” cum ne place sa il numim, este un pattern creat de client, care aplicat prin Emboss creaza un efect ce gadila pana si cel mai fin simt tactil.
Ansamblul de finisaje utilizate desavarsesc o carte de vizita PREMIUM cu un aspect fin si elegant, ce impresioneaza de la prima atingere.

Comanda a fost realizata in doar 3 ore.
Dupa finalizarea comenzii, cartile de vizita au fost livrate imediat.

Pentru alte detalii va rugam accesati paginile dedicate: Print in relief si Carton Multistrat.