Serviciile Luxury Cards ofera calitate de durata si promite rasfatul simturilor tactile si vizuale.

Nu demult, am realizat o comanda de carti de vizita in finisaje de LUX – Lacuire selectiva pe MULTISTRAT in 3 culori. De aceasta data, cartonul Multistratul format din 3 cartoane lipite manual, impresioneaza prin paleta de culori – alb, rosu intens si blue navy (bleumarin) – ca greutate ajunge┬ála 1000 g, fapt ce ii sporeste rezistenta in timp la uzura.

Pentru inceput au fost printate informatiile de contact ale clientului pe cartonul alb, folosind culori vii, intense. Urmeaza procedeul de aplicare a logo-ului pe verso, pe suprafata mata a cartonului de culoare bleumarin. Logo-ul are ca prim strat cerneala alba, pentru evidentierea cernelurilor de nuante albastre (turcoaz, bleu, albastru inchis). Peste logo-ul colorat se aplica lacul selectiv, care schimba radical aspectul cartii de vizita. Aplicat pe suprafata mata, lacul special realizeaza un contrast puternic si placut ochiului, efectul se poate simti si prin atingere.

Aspectul elegant impreuna cu detaliile fine, fac din aceste carti de vizita un adevarat ambasador al gusturilor rafinate.

Pentru mai multe informatii var ugam accesati paginile : Multistrat si Lacuire Selectiva