Suntem incantati de produsele noastre, astfel suntem de parere ca lucrul bine facut aduce o satisfactie mult mai mare.
Pentru ca apreciem detaliul si luxul, avem grija ca toate cartoanele multistrat sa fie prelucrate manual, nimic nu este mai exact decat mana omului.

De curand am avut placerea sa realizam o comanda de carti de vizita din gama Luxury Cards pe carton multistrat, format din 2 cartoane lipite cu grija, manual, apoi presate la rece. Cele 2 cartoane, de culoare neagra si rosu intens, au suprafetele mate, catifelate, iar impreuna ajung la o greutate de 700 g/mp.
Cartonul multistrat poate fi confundat foarte usor cu un card bancar, insa o carte de vizita de aceasta grosime poate impresiona.
Constrastul dintre culori este unul puternic, se poate face orice combinatie de culori pentru multistrat.
Lacuirea selectiva este considerata finisaj de lux, datorita aspectului lucios si elegant ce rezulta dupa aplicarea lacului special. Procesul prin care doar elementele selectate devin lucioase este simplu : se aplica “selectiv” lacul special cu un echipament digital ce este capabil sa aplica lac transparent si sa il usuce in acelasi timp, folosind lampile UV. Efectul este minunat, logo-ul firmei aplicat prin acest finisaj, contrasteaza elegant cu suprafata mata a cartonului rosu, iesind imediat in evidenta.
Informatiile de contact ale clientului, precum si logo-ul, sunt printate usor in relief, pe cartonul negru cu cerneala alba si rosie. Cernelurile sunt foarte rezistente, datorita aderarii perfecte pe carton, aderare ce le permite sa atace suprafata cartonului, devenind parte din el. Au o intensitate maxima, lucioasa si aduc o nota de rafinament aplicate pe cartonul negru mat. Linia fina de culoare rosie reprezinta detaliul fin, elegant ce desavarseste o carte de vizita completa. Printul in relief bucura simtul tactil si denota gustul pentru lux si extravaganta.

Cele 200 de carti de vizita au fost gata in 24 de ore de la primirea comenzii, si livrate imediat dupa finisare.

Nu putem alege un model preferat, insa dvs. puteti, fara nici o retinere, sa optati pentru modelul care va incanta cel mai mult, accesand pagina noastra: Luxury Cards, iar pentru preturi sau alte detalii legate de cartonul Multistrat, accesati: Carton Multistrat.