Realizarea unor produse deosebite necesita grija si atentie, oricine ar fi de acord cu acest lucru.

Un exemplu ar fi minunatele carti de vizita realizate pentru un artist, modelul fiind pe cat de simplu pe atat de elegant. Pentru realizarea modelului a fost nevoie de alegerea plasticului – plastic negru de 500g/mp, cu o suprafata usor texturata. Plasticul este alegerea multor persoane care doresc o carte de vizita mult mai rezistenta in timp la uzura. Dupa alegere, plasticul a fost taiat la forma dorita, dupa care urmeaza procesul de imprimare a textului, respectiv a logo-ului.

Aplicate prin finisaj de LUX – Print in relief – informatiile de contact si logo-ul (autoportret) sunt imprimate in alb si galben auriu, culorile contrasteaza placut pe suprafata neagra a plasticului. Printul in relief inseamna aplicarea cernelei in mai multe straturi, in acelasi loc, pentru crearea efectului dorit. Rezultatul este foarte bine definit, lipsit de puncte sau alte defecte, datorita tehnologiei digitale utilizate de tipografia noastra. Cernelurile sunt solutii special concepute pentru a rezista in timp, iar lampile UV, utilizate in timpul procesului, le ajuta sa patrunda in plastic, devenind parte din el.

Elementele imprimate in relief bucura orice simt tactil, prin contrastul placut de suprafete, iar culorile recomanda gusturi rafinate . Apreciem simplitatea cand vine in acelasi pachet cu eleganta.

Cele 100 de carti de vizita au fost realizate in doar 2 ore de la primirea comenzii si livrate imediat.
Pentru alte detalii va rugam accesati: Carti de vizita – Print in Relief.