Carti de vizita realizate in tipografia noastra in finisaje de LUX marca serviciului Luxury Cards.

Alegerea cartonului nu a fost una dificila, cel negru mat cu o textura fina pare a fi cea mai buna alegere pentru evidentierea finisajelor dorite. Dupa taierea cartonului urmeaza aplicarea celui dintai finisaj – Printul in relief. Cunoscut si sub denumirea de Raised Printing, procedeul presupune aplicarea cernelei in mai multe straturi suprapuse pentru a crea efectul dosit. Folosim echipament digital capabil sa imprime cu cerneala alba sau transparenta (lac), astfel informatiile de contact ale clientului sunt imprimate cu cerneala alba, iar sloganul si site-ul acestuia cu lac transparent. Cernelurile au culori vii si sunt foarte rezistente datorita lampilor UV, care le ajuta sa patrunda in structura cartonului.
Logo-ul de pe verso este imprimat si el in relief cu cerneala alba si rosie. Printul constrasteaza puternic pe cartonul negru mat, iar printul in relief devine placut la atingere.
Cantul vopsit rosu a fost realizat manual pentru un rezultat cat mai bun. Cartile de vizita sunt elegante iar detaliile fine ajuta la evidentierea gustului rafinat.

Pentru alte detlaii puteti consulta paginile: Cant vopsit, Print in relief si Cartoane Speciale.