Cartile de vizita realizate de serviciile Luxury Cards vor impresiona intotdeauna prin detaliile fine si elegante.

De curand am realizat un model inedit de cartii de vizita. Totul incepe prin alegerea cartonului – carton alb, cu suprafata mata, cu o greutate de 350 g. Cartonul s-a taiat la forma dorita, utilizand ghilotina electrica. Prin colturile rotunjite se creaza un aspect artistic al cartii de vizita. Urmeaza procedeul de aplicare a informatiilor de contact si logo-ului prin finisajul de lux – Raised Printing.

Raised Printing sau printarea in relief inseamna suprapunerea mai multor straturi de cerneala pentru crearea efectului de relief a printului.Finisajul este aplicat atat pe fata, cat si pe verso cu cerneala neagra, care contrasteaza puternic cu albul cartonului. Imprimat in relief pe o suprafata mata, printul devine placut atingerii, iar detaliile sunt foarte bine definite datorita rezolutiei mari de imprimare. Printul capata o rezistenta ridicata prin supunerea lampilor UV, care ajuta cerneala sa patrunda in structura cartonului.

Detaliile fine aplicate cu cerneala neagra pe un carton alb, mat alcatuiesc o carte de vizita completa, cu note rafinate si elegante.

Pentru alte informatii va rugam accesati: Print in Relief.