Datorita rezistentei si aspectului vibrant al culorilor pe material, plasticul face parte din primele alegeri ale clientilor nostrii. In special plasticul transparent, cu flexibilitate ridicata si o rezistenta indelungata in timp la diferiti factori (lichide, uzura, zgarieturi, intindere etc. )

Plasticul transparent folosit pentru aceste carti de vizita are un aspect asemanatoare sticlei sablate. Cu o greutate de 500 g/mp, cu textura fina si neteda, plasticul contrasteaza intr-un mod foarte placut cu logo-ul aplicat prin Print in relief. Print in relief inseamna aplicarea mai multor straturi de cerneala in acelasi loc, pentru crearea efectului dorit.

Transparenta plasticului permite evidentierea nuantelor puternice ale culorilor. Informatiile de contact, precum si logo-ul, sunt imprimate la rezolutie foarte mare, cu un echipament digital, astfel, rezultatul este un text foarte bine definit, conturat. Cernelurile sunt create special pentru material plastic/carton/metal, iar impreuna cu lampile UV, formeaza o pelicula neteda ce patrunde in structura plasticului, devenind foarte rezistwnt importiva uzurii.

Prin contrast de transparenta-culoare si de suprafete (print in relief), cartile de vizita bucura atat simtul tactil cat si cel vizual, prin multitudinea de culori intense. In ansamblu, cartile de vizita sunt  elegante, cu note luxoase si jucause. Sunt rezultatul atentiei si imaginatiei.

Au fost realizate in doar 4 ore de la inceperea lucrarii si livrate imediat.

Pentru alte detalii puteti consulta paginile: PVC Transparent si Print in relief.