Contactati-ne:

Telefon

Ne puteti contacta oricand la telefon 0740 066 084 pentru consiliere, informatii si oferte de pret intre orele 10.00 si 18.00. Comanda finala va fi plasata pe email ca toate informatiile sa fie salvate si in scris pentru a fi inregistrate in baza noastra de date.

Email

Cea mai simpla metoda de a ne contacta pentru o comanda de carti de vizita este prin E-mail – office@luxurycards.ro. Va rugam sa ne trimiteti un E-mail cu informatiile despre comanda dvs. si va raspundem in cel mai scurt timp. Comunicam foarte rapid prin email.

Whatsapp

Comanda dvs. se poate plasa si prin intermediul aplicatiei Whatsapp accesand butonul din dreapta ecranului. Astfel veti intra in contact cu unul din colegii nostri care va prelua comanda si va poate oferi toate informatiile necesare pentru realizarea cartilor de vizita.

Showroom

Puteti plasa comanda si direct la sediul nostru, str. Icoanei nr. 61, parter, Bucuresti, cu o progrmare facuta in prealabil. Astfel veti avea acces la mostrele noastra sa puteti lua o decizie cat mai informata pentru cartile dvs. de vizita.

Luxury Media Services SRL

CUI 41118624 | J40/6418/2019