O mica premiera pentru iubitorii de detalii luxoase.
Am realizat o minunata comanda de carti de vizita pe carton special MULTISTRAT impreuna cu  finisajele de lux FOLIO auriu aplicat peste EMBOSS.
Pentru realizarea cartilor a fost nevoie de alegerea cartonului – 2 cartoane de culoare alba cu o textura ce prezinta usoare striatii verticale. Cele 2 cartoane au fost suprapuse prin lipire manuala, pentru crearea Multistratului. Cartonul ajunge la o greutate de 600 g si pastreaza suprafata mata, placuta la atingere, dar si rezistenta in timp la uzura. Dupa taierea cartonului la forma dorita, colturile au fost rotunjite pentru a da un aspect artistic modelului.
Pentru inceput se aplica finisajul Emboss, doar pentru logo, care presupune presarea din interior a logo-ului cu o matrita special create pentru acest model, care reliefeaza elementul dorit, peste care urmeaza aplicarea foliei metalice. Efectul este minunat, se creaza un constrast dintre suprafete la care se adauga pata de culoare metalica.
Finisajul FOLIO, presupune aplicarea manuala a unei folii de culoare metalica – auriu – pe suprafata cartonului. La fel ca si Emboss-ul, Folio foloseste o matrita special creata pentru modelul dat. Aplicat pe cartonul alb, texturat, dar cu o suprafata mata rezulta un frumos ansamblu luxos, care atrage gusturi fine, rafinate.

Cele 200 de carti de vizita au fost realizate in 24 de ore de la cerere si livrate imediat.
Pentru mai multe detalii puteti consulta paginile: Emboss, Multistrat si Folio.