Carti de vizita create pe carton MULTISTRAT, taiate in forma speciala si realizate in finisaje de lux marca Luxury Cards.

Cartonul Multistrat s-a realizat prin suprapunerea si lipirea a 2 cartoane de culoare neagra, dar texturi diferite – negru grunjos si negru catifelat. Urmeaza taierea cartonului la forma dorita – dreptunghi ( 7×4 cm ). Pe forma finita au fost imprimate usor in relief informatiile de contact ale clientului, utilizand cerneala neagra de inalta calitate ce patrunde in structura cartonului si creaza un efect placut la atingere. Textul isi pastreaza mult timp luciul si intensitatea culorii datorita lampilor UV utilizate in timpul procesului de imprimare.

Urmeaza aplicarea logo-ului pe partea de verso a cartii de vizita prin finisaj Letterpress– procedeul presupune presarea unei matrite special create pentru logo dar in acelasi timp si aplicarea culorii dorite. Prin acest finisaj se creaza un placut contrast dintre suprafete, iar aplicarea negrului lucios pastreaza eleganta dorita si evidentiaza informatiile clientului.

Cartile au fost realizate in scurt timp de la primirea comenzii.

Mai multe informatii gasiti aici: Letterpress, Multistrat, Cartoane Colorate si Forma speciala.