Carti de vizita PREMIUM realizate cu atentie si grija in tipografia noastra impreuna cu serviciile complete Luxury Cards.

Cartile de vizita poarta amprenta luxului, fiind realizate in finisaje Letterpress si Cant vopsit. Deosebit este si cartonul ales, nuantat crem cu usoare striatii verticale si cu o greutate de 350 g/mp, cartonul evidentiaza elegant finisajele.

Letterpress inseamna utilizarea unei matrite, creata special pentru modelul dvs. Aceasta urmeaza sa fie aplicata prin presare pe carton, aplicand in acelasi timp culoare (se poate aplica orice culoare doriti). In urma presei, printul este bine definit, iar diferenta tactila se simte imediat. Presa nu afecteaza in nici un fel celelalte suprafete. In constrast fin se adauga cantul vopsit auriu, procesul de vopsire a cantului nu este foarte complex, aplicat manual, cu unelte speciale, cantul vopsit cu cerneala aurie are rolul de a desavarsi extravaganta cartii de vizita. Clientul a ales o culoare metalica, insa dvs puteti opta pentru orice alta culoare (albastru, rosu, argintiu, verde etc.)

O carte de vizita simpla aduce informatia, o carte de vizita de lux aduce eleganta si rafinament.

Cele 200 de carti de vizita au fost realizate in 24 de ore de la primirea comenzii si livrate imediat.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati paginilie : Letterpress si Cant Vopsit